PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • SMED}
    Monday | 01:18 | 0Comment

    Assalamualaikum,
    "happy holiday humans"

    Dalam entri kali ni sejak aku dah lama tak update, I'm excited to tell you my feelings in new school since last year.
    btw aku tukar sekolah sejak bulan 5 tahun lepas. Maybe benda ni tak penting untuk diketahui tapi aku tetap nak kongsikan. ahahahaha

    okay first let me show u my new school. 
     
    SMK Medini Nusajaya

    pada mulanya aku takut nak masuk sebab takut susah nak dapat kawan. Ye laaaaaa orang kata "lain negeri lain cara" so aku ingat cara diorang berkawan lain but actually not. Aku masuk kelas and ada orang tegur. wow peramah semuanya and yaaaa aku ni bukan jenis judgemental so aku fikir diorang peramah je la. then aku masuk la dorm. Time tu tak ramai tegur, yang terkejutnya orang yang tegur aku dalam kelas tadi teman aku dekat dorm. so now aku still kawan dengan diorang.
    Tapi tahun ni aku makin ramai kawan. ofc la ramai sebab dah second year kan. but this year aku ada kawan sekepala. nak mention tapi for what? bukan korang kenal pun. Tak apa even though aku tak tulis nama diorang tak bermakna aku tak appreciate diorang. I always give lots of love to them. So now i'm happy. 
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kepada para penjawab Pt3 tahun ni
    Tahniah kerana dapat menjawab dan goodluck for result. I know all of you already know your result. Please be happy with it. Doakan result yang terbaik lagi. 
    "aku still hargai kawan lama aku"
    -bye-